keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Moikka, ja tervetuloa mun uusille kotisivuille!

Otin enemmän tai vähemmän todellisin syin perusteltavan ”pienen” tauon kirjoittamisesta ja yks kaks siinä vierähtikin puolisen vuotta. Tai oikeastaan viime kuukaudet oon taas kirjoitellut, mutten julkaissut, sillä oon halunnut odottaa uusien sivujen valmistumista; nyt mulla on jonoksi asti tekstejä valmiina julkaistavaksi!

Tulevissa postauksissa tulen avaamaan paremmin juttuja, jotka ovat pitäneet mut poissa blogitekstien ääreltä ja samalla pitäneet mut kiireisenä viime kuukaudet. Haasteitta ei ole tästäkään harjoituskaudesta selvitty; muun muassa akillesjänteen kipuilu vaihtoi jalkaa ja paljastui joksikin aivan muuksi kuin alunperin kuvittelin, koulun ja urheilun yhdistäminen vaati ylioppilaskirjoitusten aikaan veronsa ja hallikautta vietin katsomon puolella. Tällä hetkellä kuitenkin näyttää siltä, että pääsen avaamaan kilpailukauden suunnitelmieni mukaan jo hyvinkin pian.

Paljon on ehtinyt tapahtua sitten edellisen tekstin: musta on tullut valmentaja, aivan kohta myös ylioppilas, sekä oon ensimmäistä kertaa saanut ”oikeita töitä”. Uusia yhteistyökumppaneita on liittynyt mukaan matkaani kohti ensi kesän tavoitteita, jotka nekin alkavat koko ajan kirkastua kesää kohti mentäessä. Tulevat kuukaudet sisältävän todennäköisesti isoja muutoksia ja paljon jännittäviä juttuja, enkä malta odottaa pääseväni niin sanotusti vauhtiin tässä tulevan kesän rumbassa.

Blogiini olen uuden osoitteen myötä valinnut entistä vapaamman linjan – jatkossa tekstit tulevat ulottumaan laajemmalle elämääni ja ajatuksiini myös urheilun ulkopuolella. Pääfokus pidetään kuitenkin edelleen tuttuun tapaan tiukasti radalla ja sen lähiympäristössä, eivätkä vanhatkaan tekstit ole kadonneet minnekään.

Olen siis palannut takaisin sorvin ääreen työntäyteiseltä kirjoituslomaltani, ja olen hassulla tavalla innoissani tästä viisivuotisen blogini uudelleensyntymisestä!

Veera

Tukijat

elisafysio 2000 mirtelorinta-jouppirinta-jouppik-rauta murske

Blogiarkisto

elisassurinta-jouppik-rautajysio 2000mirtelomurske
Top