maanantai 2. tammikuuta 2017

2017

Moikka!

Vuosi 2016 oli mulle henkilökohtasesti huikein ikinä, muuta en voi sanoa. Puhun lähinnä urheilusta, mutta ei se muutenkaan ollenkaan huonosti mennyt. Alkuvuosi kamppailtiin säären tulehduksen kanssa, epäonnistuttiin SM-halleissa, ja kaikki näytti menevän huonosti. Teneriffan treenileirin jälkeen lähti kuitenkin uusi nousuputki, jota riitti kauden loppuun asti. Tavoitteet saavutettu, ylitettykin reilusti, ja ylimenokauden jälkeen kovalla innolla taas treenaamaan. Olen kuluneen harjotuskauden aikana sairastellut jonkin verran, ärsyttävää kuumeetonta flunssaa, mutta mitään suurempia vammoja ei onneksi ole osunut mun kohdalle. Olen omassa mielessäni jo kelannut kesän onnistumiset ja saavutukset niin moneen kertaan läpi, että tässä postauksessa tahdon keskittyä vain tulevaan. Harjoituskaudenkin aloitin asenteella, että en ole saavuttanut vielä mitään. Halusin unohtaa kesän, koska pelkäsin tuudittautuvani onnistumisiin. Kaikki, mitä tulisin saavuttamaan, saavuttaisin vasta tulevana kesänä kovan treenikauden jälkeen.

Olen tehnyt kovasti töitä, ja olen valmis tekemään vielä mitä vaan se ikinä vaatii, että tulevasta kaudestani tulisi vielä parempi kuin edellisestä. Mitä se tuleva kausi, ja ylipäätään koko vuosi 2017 sitten pitää sisällään mun osalta? Toivottavasti tietenkin hyviä tuloksia ja tavoitteiden saavuttamista, mutta konkreettisesti paljon muutakin. Aikani urheilulukiossa on ohi, ja aloitan viikon kuluttua kotipaikkakunnallani normilukiossa. Treenit onnistuvat akatemian kautta kuitenkin hyvin täälläkin. Hallissa kisaan muutaman kisan, lähinnä nelkkuja, ja sekaan mahtuu myös muutama lyhyempi kisa. Maaliskuun lopulla lähden kahden viikon treenileirille Portugaliin Seinäjoen harkkaporukkani kanssa. Kesäkaudella panostus pysyy edelleen pääasiassa yhdellä ratakierroksella. Nyt kuitenkin kuvioihin astuu mulle melko uutena myös 200m, jota oon tähän mennessä juossut vain todella vähän. Monelle on jäänyt vähän mysteeriksi mun viime kesän kasit, mutta no hätä! Ensi kesänä mut löydetään myös tuolta starttiviivalta useammin, ainakin alkukaudesta. Eli 400, 200 ja alkukaudesta 800 tulevat olemaan mun suurimmat panostuksenkohteet!

Kisakalenteri on niin hallikauden kuin ulkoratojenkin osalta vielä aivan auki. Kesällä nyt tietenkin kotikentän Kalevan kisat, omat SM-kisat ja Ruotsi-ottelu Tukholmassa ovat päätähtäimessä, mutta muuten en osaa sanoa vielä mitään. Toivottavasti tänä vuonna pääsisin taas moniottelun SM-kisoihin, vaikka enhän mä todellakaan mikään ottelija ole.

Blogin osalta tää vuosi tulee tuomaan melko isoja muutoksia. Aion toki jatkaa tekstien kirjoittamista samoin kuin ennenkin, mutta niiden lisäksi tulette näkemään myös videoita. Olen suunnitellut tekeväni My day-videoita leireiltä, ehkä jopa joistain kisoistakin. Varmasti muutama toisenlainenkin video tulee toteutumaan, ja näistä otan mielelläni ideoita ja ehdotuksia vastaan. Mulla on myös tarkoituksena kuvata joka ikinen kisani, ja kertoa samalla vähän päivän fiiliksistä. Tää tulee varmasti auttamaan mua itseä, kun kaikki kisat pysyvät päiväkirjan tavoin tallella. Toivottavasti myös teitä kiinnostaa tän tyyppiset videot :-)

Tälläinen pikainen, vähän ehkä ilmotusluontoinen postaus tällä kertaa. Ensi viikolla on hyvinkin mahdollista saada ensimmäinen video julkastua, siitä kerron vielä myöhemmin. Hyvää alkanutta vuotta jokaselle ja tsemppiä tulevaan kauteen! <3

Veera

Tukijat

elisafysio 2000 mirtelorinta-jouppirinta-jouppik-rauta murske

Blogiarkisto

elisassurinta-jouppik-rautajysio 2000mirtelomurske
Top